Stavgang.

Stavgang er en god, skånsom og effektiv form for motion. Stavene er lette at tage med på tur. Du kommer hurtigt og let rundt, og du får rørt op til 90 % af musklerne i kroppen. Lige fra de ømme og spændte nakke- og skuldermuskler, over mave og ryg og hofter, og til arme og ben. Der kommer ilt og cirkulation til både krop og hjerne.

Du retter dig automatisk op og ser fremad, og derved trækker du vejret mere let og ubesværet.  Du kan gå med en ven og sludre hyggeligt medens du motionerer, og forbrænder op til 20 % flere kalorier, end hvis du går uden stave.

Stavgang er ikke kun for ældre, som kan have gavn af noget at støtte sig til, og som også kan have gavn af den aflastning det giver til muskler og led. Det er også noget som i stor stil er blevet brugt som sommertræning for langrends- skiløbere. Sådan kan stavene bruges på mange niveauer.

Mød op ved Centret kl. 14, mandag til torsdag. Så får vi rettet stavlængden til, varmer lidt op og går en tur på øen. På turen kan vi se lidt på teknikken.  Herefter slutter vi af efter 1½-2 timer med lidt udspænding.

Medbring:

 

Pris: kr. 50 pr. gang

Instruktør:
Hanne Ørum Sørensen

Tlf. 28438581

 http://stenovne.dk/Drejo/uge25.html

http://drejo.dk/index2.php